Alle categorieën
Grote PCB Technology Co., Ltd.
PCBA-montage

High-speed communicatieserver PCBA

PCBA-montage

Industriële besturingsprintplaat

PCBA-montage

5G Optische Module PCBA

PCBA-montage

PCBA met hoog vermogen

PCBA-montage

Medische Controle Pcba

PCBA-montage

Display kaart Pcba

PCBA-montage
PCBA-montage
PCBA-montage
PCBA-montage
PCBA-montage
PCBA-montage

PCBA-montage


GREATPCB-TECHNOLOGIE biedt volledige aangepaste PCB-assemblageservices, stuur u PCB-bestanden en Bom-lijsten naar [e-mail beveiligd], kunnen we zo snel mogelijk offertes aan u verstrekken!

Aanvraag
Fabricage capaciteit

Die zich richten op professionele fabriek One-stop-service van PCB-ontwerp, PCB-lay-out, PCB-fabricage, sourcing van elektronische componenten, PCB-assemblage Custom Prototype, Test, verpakking en PCB-levering.

Classificatie van elektronische componenten
Elektronische componenten zijn componenten van elektronische componenten en kleine machines en instrumenten. Ze zijn vaak samengesteld uit meerdere onderdelen en kunnen in vergelijkbare producten worden gebruikt; ze verwijzen vaak naar bepaalde onderdelen van elektrische apparaten, radio's, instrumenten en andere industrieën, waaronder condensatoren, transistors, een algemene term voor elektronische apparaten zoals haarveren en veren. Veel voorkomende zijn diodes.
Elektronische componenten zijn onder meer: ​​​​weerstanden, condensatoren, inductoren, potentiometers, buizen, koellichamen, elektromechanische componenten, connectoren, discrete halfgeleiderapparaten, elektro-akoestische apparaten, laserapparaten, elektronische weergaveapparaten, opto-elektronische apparaten, sensoren, voedingen, schakelaars, speciale micromotoren, elektronische transformatoren, relais, printplaten, geïntegreerde schakelingen, diverse schakelingen, piëzo-elektrische, kristal, kwarts, keramische magnetische materialen, substraten voor gedrukte schakelingen, speciale materialen voor elektronische functionele processen, elektronische kleefproducten (tape), elektronische chemische materialen en onderdelen, enz.

Minimale componentprecisie 0201 - 01005
Maximale montagehoogte 30mm
Minimale afstand IC 0.3 toonhoogte, BGA 0.4 toonhoogte
Maximale PCB-grootte 450╳ 690mm
Dikte printplaat 0.1 ~ 6mm
SMT-kaarttypen Stijve printplaat, Flex printplaat, Rigid-flex printplaat, Metal Core PCB
Soldeer type Loodvrij, loodvrij
SMT Bonding, onbeheerde apparatuur, POP
Testmogelijkheden Verouderingsfunctietesten, AOI, röntgeninspectie, SPI-apparatuur, ICT-testen, thermische cycli, echografie
Levertijd Monstermontage: 3-5 dagen, batchmontage: 15 dagen

Componenten-sourcing:

22+Componenten-Sourcing

Voltooi de SMT-montage PCBA-assemblageproces SMT-assemblageproces
Voltooi de SMT-montage PCBA-assemblageproces SMT-assemblageproces
SMT-productieworkshop SMT-productieworkshop2 Magazijn van componenten en onderdelen
SMT-productieworkshop SMT-productieworkshop2 Magazijn van componenten en onderdelen

Q1. Waarom voor ons kiezen?
Wij zijn een one-stop-leverancier voor elektronicaproductie (EMS), we kunnen klanten flexibele en betrouwbare elektronische productieoplossingen bieden, van PCB BOARD-productie en PCBA-assemblageproces, inkoop van onderdelen, DIP through-hole solderen, PCBA-testen, kastmontage en producttesten, verpakken en logistieke diensten.

Q2. Hoe uw kwaliteit te waarborgen?
Onze producten voldoen aan de certificeringsnorm, zoals ISO9001, ISO14001 en UL enz..., hopelijk kunt u proberen ons monsters te geven om de kwaliteit te testen.

Q3. Wat is er nodig voor pcb- en pcba-offertes?
PCB-productie: u moet de hoeveelheid, Gerber-bestanden en technische vereisten opgeven (grondstof, oppervlakteafwerking, koperdikte, plaatdikte, kleur soldeermasker, kleur zeefdruk, enz ...)
PCBA-productie: PCB-bestandsinformatie, stuklijstlijsten, stencilbestanden, (testdocumenten ...), en als u de PCBA-voorbeelden kunt verstrekken, kunnen we pcb-kloonkopieerservices uitvoeren.
(1) U moet de uitgebreide en gedetailleerde stuklijst van materialen verstrekken, inclusief: onderdeelnummer, onderdelenfabrikanten, gebruik, componenten en onderdelendetails, specificaties, enz.
(2) Vervangbare onderdelen, bevestig goedgekeurde reserveonderdelen.
(3) Behoefte aan het verstrekken van de IC-voorprogrammering, de testversie van het branden van software en de testmethode.
(4) Zorg voor PCBA- of productie-assemblagevereisten, met specifieke uitvoerbare bestanden.
(5) Als u plastic, metaal, kabel, verpakking en andere speciale vereisten, enz. nodig heeft, kunt u de geproduceerde documenttekening naar ons verzenden.

Q4. Welke bestandsformaten accepteert u voor pcb- en pcba-productie?
Gerber-bestand: CAM350, volledig formaat RS-274-X
PCB-bestand: Protel 99SE, DXP, PADS, AUTOCAD, P-CAD 2001 PCB
Stuklijstformaat: EXCEL, WORD, PDF, TXT

Q5. Wat is hoeveel MOQ?
Er is geen MOQ voor printplaat en pcba-montage, hetzelfde. We kunnen zowel kleine als grote volumeproductie met flexibiliteit aan.

Q6. Kun je de snelle draaitijd voor pcba-samples maken?
We kunnen 24 uur snelle levering bieden voor eenvoudige pcba-voorbeelden van projecten (het moet een klein aantal componenten zijn), stuur stuklijstlijsten naar ons om het te controleren.

Q7. Wat zijn verzendkosten?
De verzendkosten worden bepaald door de verzendmethode die u kiest, de bestemming, het gewicht en de verpakkingsgrootte van de goederen. indien nodig een offerte voor de verzendkosten, laat het ons dan weten.

Q8. Hoe printplaten en PCBA-producten te testen?                                        
Met armatuurtesten, vliegensondetesten, AOI, impedantietest, FQC, andere testmethode ect... voor printplaten, AOI en X-RAY, FQC, andere testmethode ect... voor pcba-montage.                                   
Q9. Wat is standaard levertijd?
Normaal is het levertijd ongeveer 3-5 dagen nodig voor DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS.

Wat is SMT-stencil?
1. SMT-stencil is een speciale mal voor het SMT-proces. De meest gebruikte is roestvrij staal en de staalplaat is over het algemeen 0.12 mm (behalve voor speciale vereisten). De belangrijkste functie is de sjabloon voor het afdrukken van soldeerpasta op de printplaat van de printplaat in het eerste proces van SMT-oppervlaktemontage.
2. Moet meestal Gerber-bestanden leveren of "TOP Plaklaag" en "Bottom Plaklaag" opgeven om stencil te maken.
3. Ten eerste is het, voordat SMT wordt geplaatst, nodig om soldeerpasta op de printplaten te zeefdrukken, zodat er volledige soldeerpasta op de printplaatpads zit, en vervolgens de componenten op het bord te plaatsen door automatische plaatsingsapparatuur. In de volgende stap wordt de printplaat (die is bedrukt met soldeerpasta) verwarmd door reflow-soldeerapparatuur om het solderen te voltooien.

toepassingen:
Productassortiment VAN toepassingen, waaronder
PCBA-assemblage wordt veel gebruikt in consumentenelektronica, USB TYPE-C-kabel, hoofdbesturingsbord, AC / DC-voedingen, LED-verlichting, huishoudelijke apparaten, vermogensregeling, opladers voor elektrische voertuigen, industriële besturing, auto-elektronica, medisch, 5G-communicatie, optisch communicatiemodules en andere velden.

ONDERZOEK