Alle categorieën
Grote PCB Technology Co., Ltd.
Rigid-Flex printplaat

6-laags Flex-Rigid printplaat

Rigid-Flex printplaat

12 Layer Rigid-flex pcb voor communicatieapparatuur

Rigid-Flex printplaat

Stijve flexibiliteit PCB

Rigid-Flex printplaat

8-laags rigid-flex pcb (laagstructuur 2+N+2)

Rigid-Flex printplaat

10 lagen Flex-Rigid pcb voor industriële besturingsapparatuur

Rigid-Flex printplaat

16 lagen Flex-Rigid pcb voor medische controleapparatuur

Rigid-Flex printplaat
Rigid-Flex printplaat
Rigid-Flex printplaat
Rigid-Flex printplaat
Rigid-Flex printplaat
Rigid-Flex printplaat

Rigid-Flex printplaat


Flex-rigid board en Flex-rigid board met HDI-technologie
Gewoonlijk bestaat de flex-rigid plaat uit een stijf substraat en een flexibel substraat die selectief aan elkaar zijn gelamineerd. De structuur is compact, met beplating door gaten die geleidende verbindingen vormen.

Aanvraag
Fabricage capaciteit

High Density Interconnection (HDI) rigid-flex printplaat is een high-end printplaatproduct en het doel is om te voldoen aan de groeiende behoeften van elektronische producten op het gebied van kleine miniaturisatie, hoge frequentie en hoge snelheid en multifunctionaliteit. , dat de ontwikkeling van hoge integratie en hoge intelligentie bij het ontwerp en de productie van elektronische systemen bevordert, en op grote schaal wordt gebruikt in lucht- en ruimtevaarttechnologie, medische en 5G-communicatie, draagbare technologie en andere hoogwaardige elektronische producten.
Omdat elk rigid-flex PCB-product is ontworpen met gebieden van verschillende materialen en verschillende lagen. Stijve regio's kunnen meer zijn dan flexibele regio's en worden met grondstoffen omgezet van FR-4 naar polyimide.
Complexe ontwerpen gaan vaak meerdere keren van rigide naar flexibel en weer terug naar rigide. Aangezien deze kruispunten optreden, vereist de overlapping van rigide flexibele materialen dat alle poriën uit de overgangszone worden verwijderd om de integriteit te behouden. Bovendien bevatten veel rigid-flex-ontwerpen verstijvers van roestvrij staal of aluminium om extra ondersteuning te bieden voor connectoren en componenten.
Het is ook mogelijk om de componenten, connectoren en chassis van het product te monteren op stijve secties met een grotere stijfheid. Flex-circuits worden alleen gebruikt als onderlinge verbindingen, terwijl ze de massa verminderen en de trillingsweerstand verbeteren.
Houd bij het ontwerpen van een rigid-flex PCB rekening met de elektromechanische factoren die van invloed zijn op flexcircuits en rigide boards. Let bij het bouwen van uw ontwerp op de verhouding tussen buigradius en dikte. Voor flexibele circuits kunnen krappe bochten of grotere dikte in het flexgebied de kans op falen vergroten. Is het mogelijk om de buigradius ten minste tien keer de dikte van het materiaal van het flexcircuit te behouden, moet worden voorkomen dat het flexcircuit langs de buitenste bocht wordt uitgerekt of langs de binnenbocht wordt samengedrukt. Het vergroten van de buighoek tot meer dan 90° verhoogt de spanning op het ene punt en de compressie op een ander punt op het flexcircuit. Ook heeft het flexcircuit enkele flexlijnen die van invloed zijn op de bedrading. Componenten of via's kunnen niet dicht bij het flexcircuit worden geplaatst vanwege mogelijke materiaalspanning.

Onze flex pcb board en rigid-flex printplaat mogelijkheden volgende:
item Manifacturing vermogen
FPCB -FLEX-STIJVE PCB Materiaal basis Polyimide、PET、FR4、FR4-HIGH TG、Rogers、DuPont、Teflon-Kapton
Versteviging Materiële basis FR4、PI、PET、roestvrij staal、aluminium basis、3M plakband
Oppervlakte behandeling ENIG, Plateren Au + OSP, Plateren Goud, Onderdompeling Sliver, Onderdompeling Tin, HASL loodvrij, OSP
Aantal lagen Enkelzijdig - 32 lagen
HDI Flex-Rigide 2+N+2 , met Blind en begraven via gaten
Bord Paneel Grootte 500 * 1200MM
Dirigent Breedte/afstand 0.05MM / 0.05MM
Board Dikte 0.075MM-2.0MM
Koperdikte 0.5OZ-1OZ
PTH Gat Dia. Tolerantie ± 0.076 MM
NPTH-tolerantie ± 0.05 MM
min. Grootte laserboorgat 0.075mm
Min. Gatgrootte 0.2mm
Overzichtstolerantie ± 10%
Impedantiecontrole Tolerantie ± 10%
Min.BGA PAD PAD 20mil
min. legende Soort 0.15MM
Soldemask Layer Min. Brugbreedte 5mil
E-test spanning 50-250V

Q1. Wie we zijn?
GREATPCB TECHNOLOGY is een fabrikant die gespecialiseerd is in de productie van enkelzijdige PCB's, dubbelzijdige PCB's en meerlagige PCB's.
Onze belangrijkste producten hebben meerlagige pcb, hoogfrequente pcb, aluminium kern pcb, koperen basis pcb, dikte koper, zware koperen pcb, rigid-flexibele pcb, HDI PCB, anylayer pcb, impedantiecontrole pcb, koolstofinkt pcb, afpelbare blauwe masker pcb, BT Resin pcb en blind/begraven via pcb's.

Q2. Hoe uw kwaliteit te waarborgen?
Onze producten voldoen aan de certificeringsnorm, zoals ISO9001, ISO14001 en UL enz..., hopelijk kunt u proberen ons monsters te geven om de kwaliteit te testen.

Q3. Welke soorten grondstoffen gebruikt u?
Ons gewoonlijk gebruik van de grondstoffen heeft Kingboard, ShenYi, ITEQ, Nnanya, Rogers, Arlon, Isola, Taconic, Dupont, polyimide (PI), aluminiumbasis, Cu-basis enz...

Q4. Kunt u de snelle draaitijd voor pcb-monsters maken?
We kunnen 24 uur snelle levering bieden voor 2-laags pcb-monsters en 48 uur snelle levering voor 4-laags pcb-monsters, 72 uur snelle levering voor 6-laags en 8-laags pcb-monsters, enz ...

PCB-productie
Verschillende Lagen snelle wending gebruikelijke tijd Massaprodukties>20m2
(uren) (dagen) (dagen)
2 24 4 10
4 48 6 12
6 78 8 14
8 96 10 16
10+ 120+ 12 18

Q5. Welke bestandsformaten accepteert u voor pcb- en pcba-productie?
Gerber-bestand: CAM350, volledig formaat RS-274-X
PCB-bestand: Protel 99SE, DXP, PADS, AUTOCAD, P-CAD 2001 PCB
Stuklijstformaat: EXCEL, WORD, PDF, TXT

Q6. Wat is hoeveel MOQ?
Er is geen MOQ voor printplaat en pcba-montage, hetzelfde. We kunnen zowel kleine als grote volumeproductie met flexibiliteit aan.
Q7. Wat zijn verzendkosten?
De verzendkosten worden bepaald door de verzendmethode die u kiest, de bestemming, het gewicht en de verpakkingsgrootte van de goederen. indien nodig een offerte voor de verzendkosten, laat het ons dan weten.

Q8. Hoe printplaten en PCBA-producten te testen?                
Met armatuurtesten, vliegensondetesten, AOI, impedantietest, FQC, andere testmethode ect... voor printplaten, AOI en X-RAY, FQC, andere testmethode ect... voor pcba-montage.   

Q9. Als u een gratis monster kunt geven?
Ja, maar u moet eerst de betaling aan ons doen voor pcb-monsters, is dat goed? we zullen de pcb-monsterkosten aan u retourneren wanneer u uw volgende grote batch bestelt. welkom om onze service en kwaliteit te ervaren.

Q10. Wat is standaard levertijd?
Normaal is het levertijd ongeveer 3-5 dagen nodig voor DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS.

toepassingen:
Onze PCB-productiemogelijkheden volgen, waaronder:
Via in Pad
Gouden vingers
Randbeplating
Kapton-tape
Half uitgesneden gat/gekanteld gat
Blinde/begraven via's of microvia's
Verzinkboor/verzonken gat
RoHS-compatibiliteit
Productassortiment VAN toepassingen, waaronder
Rigid-flex pcb's worden veel gebruikt in consumentenelektronica, AC/DC-voedingen, algemene connectoren, LED-verlichting, automatiseringsapparatuur, dataloggers, huishoudelijke apparaten, vermogensregeling, opladers voor elektrische voertuigen, lithiumbatterijen, batterijsystemen, industriële besturing, auto-elektronica, medisch, 5G-communicatie, draagbare elektronica en andere gebieden.

ONDERZOEK