Alle categorieën
Grote PCB Technology Co., Ltd.
Flexibele PCB

Flex PCB met PI-verstijving en afgeschermde film

Flexibele PCB

2-laags flexibele printplaten

Flexibele PCB

Flexibele PCB

Flexibele PCB

ENIG FPCB

Flexibele PCB

Flex-printplaat met 3M-kleefstof en PI-verstijver

Flexibele PCB

Flexibele PCB voor LED-verlichtingsstrip

Flexibele PCB
Flexibele PCB
Flexibele PCB
Flexibele PCB
Flexibele PCB
Flexibele PCB

Flexibele PCB


Flexibele printplaat (FPCB) is een zeer betrouwbare en uitstekende flexibele printplaat gemaakt van polyimide of polyesterfilm. Het kan vrij worden gebogen, gerold, gevouwen, licht in gewicht, dun van dikte en klein van formaat. Het kan willekeurig worden gerangschikt volgens de vereisten van de ruimtelay-out en kan willekeurig worden verplaatst en ingetrokken in een driedimensionale ruimte, om de integratie van componentassemblage en draadverbinding te bereiken. Het ontwerp van de flexibele en stijve printplaat compenseert ook tot op zekere hoogte de lichte tekortkoming van het flexibele substraat in het draagvermogen van de component.

Aanvraag
Fabricage capaciteit

Enkelzijdig flexibel bord
goedkoop. Meestal zijn de elektrische prestatie-eisen niet hoog. Als enkelzijdige bedrading wordt overwogen, moet een enkelzijdig flexibel bord worden gekozen. Deze meest voorkomende vorm heeft commerciële toepassingen gevonden, zoals inkjetcartridges voor printers en geheugen voor computers. Het enkelzijdige flexibele bord heeft een laag chemisch geëtste circuitpatronen en de geleidende patroonlaag op het oppervlak van het flexibele isolerende substraat kan worden gekozen uit gerolde koperfolie of gerolde koperfolie. Het isolerende substraat dat wordt gebruikt voor flexibele montage kan polyimide (Kapton), polyethyleentereftalaat (PET) zijn.
Dubbelzijdig flexibel bord
Dubbelzijdige flexibele printplaat is een geleidend circuit gemaakt door twee lagen koperfolie op het PI-substraat, op de bovenste en onderste laag, te etsen. De gemetalliseerde gaten verbinden de patronen aan beide zijden van het isolatiemateriaal om geleiding te vormen, om te voldoen aan de ontwerp- en gebruiksfunctie van flexibiliteit. De afdekfolie beschermt enkel- en dubbelzijdige circuitlagen en geeft aan waar componenten zijn gemonteerd.
Meerlagig flexibel bord
Het meerlagige flexibele bord is bedoeld om drie of meer lagen enkelzijdige flexibele printplaten of dubbelzijdige flexibele printplaten aan elkaar te lamineren en gemetalliseerde gaten te vormen voor verbinding en geleiding door middel van boren en galvaniseren. Op deze manier is er geen ingewikkeld lasproces nodig. Bij het ontwerpen van de lay-out moet, om het montagegemak te garanderen, rekening worden gehouden met de interactie tussen montagegrootte, aantal lagen en flexibiliteit.

Onze flex pcb board en rigid-flex printplaat mogelijkheden volgende:
item Manifacturing vermogen
FPCB -FLEX-STIJVE PCB Materiaal basis Polyimide、PET、FR4、FR4-HIGH TG、Rogers、DuPont、Teflon-Kapton
Versteviging Materiële basis FR4、PI、PET、roestvrij staal、aluminium basis、3M plakband
Oppervlakte behandeling ENIG, Plateren Au + OSP, Plateren Goud, Onderdompeling Sliver, Onderdompeling Tin, HASL loodvrij, OSP
Aantal lagen Enkelzijdig - 32 lagen
HDI Flex-Rigide 2+N+2 , met Blind en begraven via gaten
Bord Paneel Grootte 500 * 1200MM
Dirigent Breedte/afstand 0.05MM / 0.05MM
Board Dikte 0.075MM-2.0MM
Koperdikte 0.5OZ-1OZ
PTH Gat Dia. Tolerantie ± 0.076 MM
NPTH-tolerantie ± 0.05 MM
min. Grootte laserboorgat 0.075mm
Min. Gatgrootte 0.2mm
Overzichtstolerantie ± 10%
Impedantiecontrole Tolerantie ± 10%
Min.BGA PAD PAD 20mil
min. legende Soort 0.15MM
Soldemask Layer Min. Brugbreedte 5mil
E-test spanning 50-250V

toepassingen:
Het is geschikt voor de behoeften van elektronische producten om zich te ontwikkelen in de richting van hoge dichtheid, miniaturisatie en hoge betrouwbaarheid. Daarom wordt FPC veel gebruikt in de luchtvaart, ruimtevaart, medische behandeling, mobiele communicatie, notebooks, camera's voor mobiele telefoons, laserprinters, computers, PDA's, digitale camera's en auto-instrumenten. , elektronische instrumentatie en andere velden zijn op grote schaal gebruikt.

ONDERZOEK