Alle categorieën
Bedrijfsprofiel
PCB LEVERANCIER

GEWELDIGE PCB

GEWELDIGE PCB-TECHNOLOGIE CO., LTD. werd opgericht in juni 2008 en het is een hi-tech onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van nauwkeurige enkelzijdige, tweezijdige en meerlagige PCB's en flexibele PCB's, rigide flex-PCB's, hoogfrequente PCB's, dikte Koperen PCB's, keramische substraat-PCB's, BT-hars-printplaten, aluminium basis-PCB's, koperen basisprint. De fabriek heeft een oppervlakte van 8,000 vierkante meter en produceert 26,000 vierkante meter planken per maand.

The Factory heeft vele geaccrediteerde certificeringen behaald op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid, zoals ISO9001, ISO14001 en UL, en alle producten voldoen aan de IPC- en RoHS-richtlijnen en andere normen.

Zijn op grote schaal toegepast op vele hi-tech gebieden zoals communicatie, computernetwerk, slimme meter en slimme watermeter, internet der dingen en kunstmatige intelligentie, 5G opto-elektronische communicatie, optische module voor datacenterinterconnectie, transmissie, optische zendontvangermodules, optische sensor module voor snelle telecom- en datacomtransmissie, schoonheidsapparaat, elektrische gezichtshaarverwijderaar, huidverzorgingstools, digitale verlichtingsproducten, industriële controle, medische apparatuur, meet- en controlesystemen, luchtvaart, ruimtevaart en nationale defensie. Afhankelijk van de professionele technische talenten, hoge kwaliteit van producten, gespecialiseerde vaardigheden en attente diensten, wordt de fabriek algemeen erkend en zeer gewaardeerd door klanten in binnen- en buitenland.

GEWELDIGE PCB

Onze cultuur

We houden ons aan de mensgerichte ontwikkelingsfilosofie en houden ons aan de bedrijfscultuur van "Blijven verbeteren, Commitment to Excellence".

houdt zich aan de marktvraag, is afhankelijk van hoge kwaliteit en efficiëntie en streeft ernaar om alle klanten tevreden te stellen met zijn eersteklas producten en diensten door de uitgebreide, nauwe en langdurige samenwerking.

Onze focus

De belangrijkste producten, zoals een meerlagig bord, een hoogfrequent bord, een pcb met een aluminium kern, een dik koperfoliebord, een zwaar koperen pcb, een stijf-flexibel bord en blind / begraven via bord.

Doorlooptijd

Ondersteun de voortgang van projecten van klanten en bespaar de kostbare tijd voor klanten.

 • 24uur

  Bezorg producten:
  Dubbelzijdige printplaat
 • 48uur

  Bezorg producten:
  Vierlaagse printplaat
 • 72uur

  Bezorg producten:
  Zes en acht lagen PCB
 • 120+ uur

  Bezorg producten:
  ten vroegste tien lagen of meer hoge PCB's